Szalon

Elegante Angel – A győri nők fodrászata

A szalonunk alapjaiban tér el attól képtől, ami egy fodrászatról talán Önben is él. Nálunk a szakmai profizmus és a kellemes hangulat olyan különleges egyvelegét találja, ami csak ránk jellemző. A szalont a remek szakembergárda, a kiváló termékek, az exkluzív berendezés, a személyes törődés teszi igazán vonzóvá vendégeink számára.

« 3 A 4 »

A színspecialisták

  • 14 évig Wella professional szalon
  • 8 évig L’oreal professional szalon
  • 2017-től pedig Schwarzkopf professional szalon

Filozófia

Az Elegante Szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi mesterfodrász és Baranyay ‘fredy’ Alfréd fodrász- és sminkmester egy olyan új irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. Filozófiájuk szerint az Elegante Szalon vendégei nem “futószalagon érkező nyersanyagok”, hanem önálló egyéniséggel és egyedi vágyakkal rendelkező emberek. A cél tehát nem csak az, hogy szakmailag kifogástalan minőségű frizurát készítsünk Önnek. A lényeg az, hogy a frizura teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és a tükörbe pillantva olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt.

Szakértelem

Az Elegante Szalon munkatársai a legnagyobb magyar mesterektől – Hajas, Krisan, Kucsera, Binder, Bódis – sajátították el a szakma fortélyait, illetve rendszeresen részt vesznek a legnagyobb szépségipari cégek – L’Oreal, Wella, Sasson Akadémia, stb. – által szervezett professzionális képzéseken, így saját kreativitásukat a legújabb trendekkel kiegészítve nyújtanak Önnek olyan szolgáltatást, ami a szalonban eltöltött időt valódi élménnyé varázsolja.

Csapat

Profik vagyunk, de ugyanakkor emberek is. Számunkra roppant fontos, hogy a nálunk eltöltött idő jó hangulatban teljék el, és amíg mi dolgozunk, Ön is remekül érezze magát. Munkatársaink gondos kiválasztásánál nem csak a szakmai hozzáértést vesszük górcső alá, de legalább ennyire lényeges szempont az is, hogy szakembereink kedvességük, intelligenciájuk, kommunikációjuk, empatikus képességük révén tökéletesen beilleszkedjenek az Elegante Szalon csapatába.

Képzés

Fontos törekvésünk, hogy a fodrászat terén elért sikereinket megoszthassuk a szakma iránt elkötelezetten érdeklődő újabb nemzedékekkel. A fiatalok számára elit fodrász képzés keretein belül minden eszközt és lehetőséget biztosítunk a fodrász szakma minden titkának és fortélyának elsajátítására. A profi oktatás kettős célt szolgál, egyrészt szeretnénk ennek a szép szakmának a presztízsét még magasabb szintre emelni, másrészt pedig a legjobb szakemberek kinevelésével szeretnénk biztosítani, hogy az Elegante Szalon szolgáltatásai a jövőben is kimagasló színvonalon legyenek elérhetőek vendégeink számára.