Jótékonyság

Nekiálltunk a jótékonykodni! A győr+ beszámolója:

“Nehéz egy olyan rendezvény után visszatérni a valóságba, mint amilyet Antalics Gyöngyi és Baranyai „Fredy” szervezett nemrég. Jótékonykodni hívtak mindenkit, a bevételt pedig a Lurkó Alapítvány javára ajánlották fel. Képes beszámolónk következik!

A cél az volt, hogy támogatni tudják egy álom megvalósulását, amely egy speciális kórházi játszótér megszületéséről szól. Freddy és barátai úgy gondolták, az a legjobb, ha mindenkit meghívnak egy kellemes kis délutáni kikapcsolódásra, hol amellett hogy lazítani lehet, mindenki megteheti a felajánlását a Lurkó Alapítványnak. A kihelyezett gyűjtőládába szépen dobálták is a segítő forintokat a látogatók, na meg persze a hangulatra sem lehetett panasz, fent a Káptalandombon.


Középen Freddy, a Belváros egyik ismert figurája

Na meg persze a finom ízek sem maradhattak el a remek bor mellett: volt rétes és pogácsa, amelyet a Hotel Konferencia éttermének személyzete készített el, míg a szomjoltó nedűt a Borháló Győr biztosította. Szükség is volt a frissítő fröccsre. mert az idő forró volt, a Nap még délután is rendesen sütött. Fogyott a pogácsa és az isteni meggyes rétes is, telitalálat volt a választás.

A Borháló borai remekül oltották a szomjat

S hogy a szellem is gazdagodjon, Freddyék sok-sok fellépőt és előadót hívtak el, akik a közönséget szórakoztatták. A DJ pultnál ott volt Chris Roth, felhangzott élő konga muzsika, de fellépett a Hoppáré zenekarból Burai Zsolt és a színház koncertmestere, Németh Csaba is. Sőt, maga Freddy is leült a zongorához. A résztvevők találkozhattak továbbá Buborék Károly harsonaművésszel, Steitz Márton zongoristával, Kovács Patrik versmondóval és Kurucz Rebeka Sárával, aki a gyerekekkel együtt egy festményt készített el, amit a kórház részére ajánlottak fel a szervezők.

Minden korosztály jól érezte magát

Nagyszerű délután volt, amely nemes céllal jött létra, a segíteni akarás vezérelt mindenkit. Remekül éreztük magunkat, s jó volt tudni: a rendezvény bevétele jó helyre kerül!”

Fotók:
Marcali Gábor  

Forrás: