Elegante Angel

loreal_rvb1Az Elegante Szalonban olyan egyedi, személyre szabott frizurát készítünk Önnek, mely felül fogja múlni minden várakozását. Az általunk készített frizura nemcsak színeiben, formájában képvisel kimagasló színvonalat, de az egyedi hajdiagnózisnak, a speciális technikáknak és a kiváló termékeknek köszönhetően a frizura tartós, könnyen kezelhető és hordható lesz. A különleges alkalomra készített frizurával, sminkkel pedig garantáltan olyan páratlan megjelenést varázsolunk Önnek, amiről eddig talán csak álmodott.

5571-1398247412 e94ab787d77e5e724420b4709092e279 PUSH-BANNER-IT-LOOKS2

Ha Ön új vendégként tér be hozzánk, először egy kötetlen beszélgetés során igyekszünk képet alkotni az Ön stílusáról, igényeiről, és – hajtípusának és arcformájának ismeretében – közösen, az elvárásokat és a lehetőségeket egyeztetve találjuk meg a legelőnyösebb megjelenés formáit. Jól ismerjük a szépségszakma fortélyait, így Önnek is jól ki tudjuk emelni előnyös adottságait, így még vonzóbbá tesszük külsejét, esetleg teljesen meg is újítjuk azt.
Ha Önt már törzsvendégünként köszönthejtük, biztos lehet benne, hogy minden egyes alkalommal ugyanazt a kiemelt figyelmet, ugyanazt a kiváló minőségű szolgáltatást kapja tőlünk, amiket joggal elvárhat. Néhány alkalom után már ismerni fogjuk az Ön igényeit, és legyen szó bármilyen alkalomról, minden esetben az Ön vágyainak megfelelő, tökéletes eredménnyel távozik majd tőlünk.

A Kérastase a hajápolás területén a luxus legmagasabb szintjét képviseli, ezzel mintegy új sztenderdet állítva a professzionális hajápolók piacán. Termékei kizárólag a legkiválóbb szalonokban elérhetőek, ahol a hajápolást minden esetben egy precíz diagnózis előzi meg, és a teljes fodrászati kezelés valódi élménnyé válik.
Manapság a nőknek már nagyobb elvárásaik vannak a szolgáltatások minőségével kapcsolatban. Minden igényüket kielégítő luxusra vágynak, ez pedig sokuk számára egyet jelent a Kérastase fodrászszalonokban igénybe vehető rituálékkal. A Kérastase rituálék nemcsak egyszerű hajápolást, hanem relaxáló élményt biztosítanak, melyek középpontjában a vendég áll. Egy Kérastase szalonba járó hölgynek haja ápoltsága rendkívül fontos, mivel ez hatással van a teljes kinézetére és közérzetére. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész, de nem provokatív, vonzó, de nem elérhetetlen.
Az 1964-ben alakult Kérastase, egy prémium, luxus hajápoló márka, termékei egyet jelentenek az egyedi, avantgárd összetételekkel, innovatív összetevőkkel. A L’Oréal Recherche Avancée laboratóriumai a legfrissebb fejlesztéseiket a Kérastase márka szolgálatába állítják a haj és fejbőrproblémák hatékony megoldása érdekében. A különböző hajtípusokra kifejlesztett termékcsaládjainak és a személyre szabott tanácsadásnak köszönhetően, a haj azonnali átalakulását tapasztalhatja meg a vendég.
A legexkluzívabb szalonokban kapható Kérastase termékek ereje a fodrászok szakértelmében rejlik. A Kérastase tanácsadó fodrász személyre szabott hajápolási programokat ajánl vendégeinek és mindemellett egyedülálló relaxációs élménnyé varázsolja a hajápolást. A termékek kizárólag Kérastase tanácsadó fodrászoknál érhetőek el.
Kérastase márka hisz abban, hogy minden nő egyedi és különleges. A különböző hajtípusokra kifejlesztett hat termékcsaládnak köszönhetően minden nő Kérastase tanácsadó fodrásznak kifejlesztett, személyre szabott hajápolási programban részesül.

Az Elegante Angel frizurákat azoknak az aktív életet élő hölgyeknek ajánljuk, akiknek fontos, hogy ne csak különleges alkalmakkor, hanem a hétköznapokban is kivívják munkatársaik, családjuk és barátaik őszinte elismerését. Az Elegante Angel frizurák elegánsak, divatosak, kreatívak, tökéletes harmóniában vannak a viselőjükkel, ráadásul minden esetben tartalmazzák azt a bizonyos pluszt, amitől szinte bármilyen élethelyzetben esztétikusak és könnyen kezelhetőek lesznek. A frizurákat az arc vonalához, a testmagassághoz és az Ön által kedvelt öltözködési stílushoz komponáljuk. A cél a maximálisan elegáns, a kiforrott személyiséghez illő megjelenés, ami lehet akár diszkréten visszafogott, akár ízlésesen kihívó is.

Tekintse meg képgalériánkat >>>